SHRs årsmöte

Under helgen har jag jobbat i förbundet med årsmöte för SHR.

Det blev en turbulent och bitvis ganska upprörande dag. Där både ris och ros utdelades.
Vi har under året aktivt jobbat i styrelsen för att säkerställa vår ställning på marknaden som det självklara valet för ett seriöst och högkvalitativt Hudterapeut arbete! Att vara SHR ansluten hudterapeut ska vara ditt som konsument det trygga valet när du söker kontakt med en hudvårdssalong/ terapeut.

Senaste tiden poppar det upp skolor som erbjuder "liknande" privata hudvårds utbildningar som tyvärr inte håller måttet både vad gäller Teori, pedagogik, salongs arbete osv. Har t o m hört/sett att vid vissa skolor saknas lärarledda lektioner! Hemstudier med stenciler...

På marknaden slåss vi auktoriserade SHR terapeuter med dessa personer/salonger. Som konsument kan det vara en omöjlighet att veta vem som har vilken utbildning. Skulle du kunna tänka dig öppna munnen för en icke godkänd tandläkare? Med dagens fina sociala medier kan man locka både kunder och blivande elever till skolor/ salonger som inte håller måttet. Detta känns skrämmande för vår utveckling!

Jag vill aktivt verka för SHRs fortlevnad, utveckling och goda status. Jag är mycket stolt över att få jobba i styrelsen under 2010 och ser nu med spänning fram emot ett händelserikt 2011.
Tack till alla fina styrelsekamrater!

 

Mars månad

Nu äntligen börjar solens strålar skina in genom fönstren.
För er som har möjlighet att vara ute på dagarna glöm inte bort att skydda er i solen. Det är faktiskt nu på vårvintern solen är som starkast. Då ofta i kombination med att huden är blek och extra känslig. Snön reflekterar strålarna och det kan verkligen "ta på".
En bra solskyddscreme bör ha en spf över 20. Gärna 30 eller mer.

På salongen har vi aktivitet med AHA- penslingar, hudslip och IPL.
Effektiva salongsprogram som kombineras med bra hemmaprodukter.

Ole Henriksen erbjuder 20% på sitt fina MINI MICRO PEEL system. Hemma kuren för optimal hudvård. Aha- peel och mini microdermabrasion i tresteg, tillsammans med en skön Camomill mask.
Passar alla hudtyper med vissa restriktioner.